Welke locatie kiezen?

Voor een werkconferentie over beïnvloeden en de lancering van m’n boek heb ik nu drie locaties op het oog. Welke zou jij doen?

1. Seventeen in Utrecht, bij Science Park. Mooi auditorium, zakelijk en nette uitstraling. Subzalen zijn klein en een beetje improviseren. Lunch kan iedereen zelf bepalen in het restaurant. Daardoor is de dag-bijdrage laag (<100 euro).

2. Het Zendstation in Lopikerkapel. Prachtig oud pand in de weilanden bij Utrecht, helemaal voor ons alleen op die dag. Ruime subzalen, oud tapijt, gezellig. Bijdrage voor de dag komt dan op ong 130 euro.

3. Landgoed Avegoor in Ellecom (bij Arnhem). Prachtig midden in de Veluwse natuur, ruime zalen, stijlvol. Prijzen weet ik nog niet precies maar zal rond de 110 euro pp zijn.

 

In de ochtend presenteer ik het centrale overzicht uit m’n boek en in de middag komen er parallelle workshops over beïnvloeden. Wat zou jij doen?

 

Categorie:0 HPPZ. Geen categorie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Op de hoogte blijven?

Geef hieronder je mailadres op om een bericht te krijgen als er een nieuw fragment van mijn boek uitkomt. Ik stuur je dan ook extra tips en filmfragmenten!