De Kring

De aangesloten adviseurs, toptrainers, lobbyisten, grafisch ontwerpers, acteurs en communicatiedeskundigen zijn stuk voor stuk mensen die voor de kern gaan; die er geen vage ballast bij verzinnen. Complexiteit reduceren, ordenen en dan de pragmatische oplossingen implementeren.

Geert Kamps

Gedreven toptrainer, enthousiast en toegewijd. Gaat een intensief contact aan en begeleidt je op jouw pad. Zeer succesvol in de toepassing van trance en business NLP: voor topprestaties en mentale coaching van topsporters.
www.i-ken.nl

Marcel Hurkens

Marcel is ondernemer, coach/trainer/adviseur, mediator en BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Marcel coacht en traint teams, managers en directies. Hij is gespecialiseerd in coaching van uitzonderlijk begaafde mensen. Marcel denkt altijd in mogelijkheden, weet deze ook daadwerkelijk te vinden en mensen daarin mee te nemen.
ITvitae

Marijn Schilders

Marijn is videocoach, met haar camera houdt ze mensen een spiegel voor. Kijk eens naar jezelf op beeld en ontdek hoe je overkomt op collega’s, je team of de groep waar je voor spreekt. Is dat hoe je over wílt komen? Ontdek het met videocoaching. Marijn filmt en coacht, ze laat je anders kijken naar jezelf en de situatie. Coaching op basis van beelden is praktisch en oplossingsgericht. De inzichten die je opdoet kun je meteen toepassen.

marijnfilmt.nl

Annemarie Snoeck

Annemarie is ICF gecertificeerd coach. Zet haar in als er gedoe, stress en spanning is bij individuen, teams of afdelingen. Dan is ze op haar best! Mensen waarderen de veiligheid die ze creëert – een basis voor nieuwe perspectieven en concrete stappen richting het gewenste resultaat.

Als mentor coach inspireert ze leiders met coachvaardigheden die meer effectiviteit brengen in het denken en doen – belangrijke eye-openers voor op het werk als ook privé.

http://www.annemariesnoeck.nl

Caroline Koolhaas

Caroline Koolhaas

Duidelijk en vriendelijk, doortastend om samen op weg te gaan; uw belemmeringen en uitdagingen te lijf gaan. www.anderskijkentraining.nl

Erik Koenders

Erik Koenders

Krachtige sturing en directe feedback. Hij begeleidt organisatieontwikkeling door hecht contact met de directie en een persoonlijke band met de medewerkers. Self-made man, pionier, ondernemer. www.dbr.nl

Esther Veldhuijzen van Zanten

Esther Veldhuijzen van Zanten

Innovatief, creatief in manieren om te leren, elkaar te ontmoeten en te begrijpen. Ze is een van de beste procesbegeleiders die ik ken; erg sterk in het duiden van teamdynamiek en complexe samenwerkingsverbanden. www.vijfadvies.nl

FactorVeermans Acteurs

Acteren is een vak. Trainingsacteur zijn is een kunst. Bij Factor acteurs zijn erg veel goede trainingsacteurs beschikbaar die snappen hoe het werkt in gemeenten, overheden en bedrijven. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met Marina Duvekot. www.factorveermans.nl

Guy Honee

Inzicht in de persoon. Door de ontmoeting met hem verandert u. Hij begeleidt bij persoonlijke problemen op het werk of thuis. Met zachte hand helpt hij u de knellende kernen te ervaren en om te vormen.
www.guyhonee.nl

Johan van den Berg

Grafisch ontwerper. Snapt wat u bedoelt, denkt scherp mee en zet het concept om in visuele taal. www.hetvonkt.nl

Jeroen van Buuren

Jeroen is de beste Excel programmeur. Doordat hij veel ondernemers heeft begeleid bij hun boekhouding snapt hij hoe het zakenleven werkt. Hij kan goed uitleggen wat een ontwerp kan en is uiterst geduldig in het perfectioneren van een applicatie. www.jvanb.nl

Karel Overbeek

Kunstenaar biedt creatieve werkvormen voor teambuilding. Initiatiefnemer van ‘Het Dagelijks Bestaan’ in Zutphen.
www.hetdagelijksbestaan.nl

Paul Hilhorst

Subtiele en indringend begeleiding bij verandering in teams en organisaties. Hij is specialist op het gebied van waardenontwikkeling met Spiral Dynamics. Inzicht, charme, doorpakken.
www.dbr.nl

Siets Bakker

Nuchter, intelligent en vernieuwend zijn de kerncompetenties van Siets. U heeft namelijk geen adviseur nodig die u vertelt wat u moet doen. We even stevig sparren over richting en assistentie bij uitvoeren van uw visie. Met iemand die onvoorwaardelijk naast u staat én tegelijk eerlijk is.
www.transitie-advies.nl

Taco Kramer

Ervaren trainingsacteur die u helpt om stapsgewijs te oefenen met vaardigheden, dominante bazen en nieuwe attitudes. Eerlijk en helder in feedback.