De Kring

De aangesloten adviseurs, toptrainers, lobbyisten, grafisch ontwerpers, acteurs en communicatiedeskundigen zijn stuk voor stuk mensen die voor de kern gaan; die er geen vage ballast bij verzinnen. Complexiteit reduceren, ordenen en dan de pragmatische oplossingen implementeren.

Geert Kamps

Gedreven toptrainer, enthousiast en toegewijd. Gaat een intensief contact aan en begeleidt je op jouw pad. Zeer succesvol in de toepassing van trance en business NLP: voor topprestaties en mentale coaching van topsporters.
www.i-ken.nl

Marcel Hurkens

Marcel is ondernemer, coach/trainer/adviseur, mediator en BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Marcel coacht en traint teams, managers en directies. Hij is gespecialiseerd in coaching van uitzonderlijk begaafde mensen. Marcel denkt altijd in mogelijkheden, weet deze ook daadwerkelijk te vinden en mensen daarin mee te nemen.
ITvitae

Marijn Schilders

Marijn is videocoach, met haar camera houdt ze mensen een spiegel voor. Kijk eens naar jezelf op beeld en ontdek hoe je overkomt op collega’s, je team of de groep waar je voor spreekt. Is dat hoe je over wílt komen? Ontdek het met videocoaching. Marijn filmt en coacht, ze laat je anders kijken naar jezelf en de situatie. Coaching op basis van beelden is praktisch en oplossingsgericht. De inzichten die je opdoet kun je meteen toepassen.

marijnfilmt.nl

Esther Veldhuijzen van Zanten

Esther Veldhuijzen van Zanten

Innovatief, creatief in manieren om te leren, elkaar te ontmoeten en te begrijpen. Ze is een van de beste procesbegeleiders die ik ken; erg sterk in het duiden van teamdynamiek en complexe samenwerkingsverbanden. www.vijfadvies.nl

Johan van den Berg

Grafisch ontwerper. Snapt wat u bedoelt, denkt scherp mee en zet het concept om in visuele taal. www.hetvonkt.nl

Taco Kramer

Ervaren trainingsacteur die u helpt om stapsgewijs te oefenen met vaardigheden, dominante bazen en nieuwe attitudes. Eerlijk en helder in feedback.

Eveliene Kuipers, arbeidspsycholoog

Eveliene ervaart het als levenskunst om als professional binnen de 24/7 economie anno nu veerkrachtig te zijn en bevlogen te blijven. Zij geeft dagelijks aandacht aan de borging van haar (werk-)plezier thuis en op het werk, zodat zij tot haar 70e duurzaam inzetbaar blijft. Haar visie is dat zij haar opdrachtgevers en klanten hier alleen in kan begeleiden als zij dit zelf ook dagelijks (voor-)leeft, met vallen en opstaan. Dit is ook haar leitmotiv in de coaching van leidinggevenden en bestuurders: laat zelf het (lerende) gedrag zien dat u graag bij uw medewerkers ziet. https://www.pva-zutphen.nl/