Nationale feedbacktest 2021

Dit tweede jaar van de Nationale Feedbacktest zoomen we in op de effecten die het thuiswerken heeft op de cohesie op het werk. Dit is van groot belang als we straks weer (gedeeltelijk) op de kantoorlocatie mogen werken. Welke achterstanden in onderlinge relaties, openheid en betrokkenheid zijn er ontstaan in het afgelopen jaar? En hoe moeten we het hybride werken vormgeven?

 

 

Vanuit De Rijksuniversiteit Groningen heeft Manon van der Zalm onderzoek gedaan naar tal van aspecten die een rol spelen bij het thuiswerken. Deze aspecten zijn verwerkt in een slimme vragenlijst die een diepgaand inzicht geeft in onderliggende mechanismen.

Je ontvangt kosteloos een overzicht met de resultaten, afgezet tegenover alle mensen die de vragenlijst hebben ingevuld, als je met minimaal 10 collega’s deze vragenlijst invult. Om dat te regelen maken wij een aparte link voor jouw organisatie. Stuur ons daarvoor een vraag via het antwoordformulier.

Klik nu op onderstaande knop om de vragenlijst voor jezelf in te vullen. Het neemt 5-10 minuten in beslag.

De volledige (geanonimiseerde uitslagen en analyses van deze feedbacktest worden op deze website gepubliceerd in juli 2021.

 

Categorie:Z. Geen categorie

Er is geen mogelijkheid om een reactie achter te laten.

Op de hoogte blijven?

Geef hieronder je mailadres op om een bericht te krijgen als er een nieuw fragment van mijn boek uitkomt. Ik stuur je dan ook extra tips en filmfragmenten!