Ervaringen e-learning herkaderen

Schrijf onder deze pagina jouw ervaringen op met de gratis e-learning modules. Ik vind het fijn als je vertelt wat je hebt geleerd plus suggesties om de modules nog beter te maken!

Categorie:1 Waarachtige communicatie

3 reacties

 • Karin schreef:

  Ha Bart, wat een mooie complete herkader module. Fijn dat je dit deelt, bijzonder dat je zelf wil herkaderen. Bijna jammer dat mijn plaat nu niet blijft hangen. Ik zal aan je denken als dat wel gebeurd. Mooi product, prachtige intentie, dank.

  • Karin schreef:

   Ha Bart, wat een mooie complete herkader module. Fijn dat je dit deelt, bijzonder dat je zelf wil herkaderen. Bijna jammer dat mijn plaat nu niet blijft hangen. Ik zal aan je denken als dat wel gebeurt. Mooi product, prachtige intentie, dank.

 • Jolien Wilmar schreef:

  Bedankt Bart, voor het genereus delen van deze stappen.
  Het heeft me zachter gemaakt. Ik leerde dat ik ook kan denken: goed is groter dan NU, Straks kan ook goed zijn. Als metafoor daarbij dacht ik: de beek zal niet harder stromen als je er heel hard op gaat roeien.
  Nogmaals dank!
  Groet! Jolien

Op de hoogte blijven?

Geef hieronder je mailadres op om een bericht te krijgen als er een nieuw fragment van mijn boek uitkomt. Ik stuur je dan ook extra tips en filmfragmenten!